a.s.r. EnergyBattle

a.s.r. EnergyBattle

Posted 1 maart 2019

In de a.s.r. EnergyBattle daagt a.s.r. een deel van de huurders van hun residentiële vastgoed uit om een jaar lang zoveel mogelijk elektriciteit te besparen. Met 25 teams wordt gestreden om de meeste energiebesparing en de nummer 1 positie in de competitie.

Elk team heeft een account gekregen op de online webapplicatie van EnergyBattle, waarmee ze elke dag weer kunnen zien wat hun elektriciteitsverbruik is geweest. Tot op het kwartier nauwkeurig! Zo zie je precies wanneer de energieslurpers zijn aangezet en wat je nog kunt doen om meer elektriciteit te besparen. Naast een uitgebreide monitor hebben de deelnemers beschikking over een chat, waarin ze vragen kunnen stellen of tips kunnen geven aan de andere deelnemers. Samen ben je tenslotte slimmer.

Wekelijks krijgen deelnemers notificaties met interessante tips en een handige updates van hun besparingsprestatie. Natuurlijk is de EnergyBattle niet alleen online beschikbaar, maar is er ook een super handige mobiele app. Zo ben je altijd en overal op de hoogte.

a.s.r EnergyBattle wordt georganiseerd in samenwerking met a.s.r real estate.

  • Naam : a.s.r. EnergyBattle
  • Datum : 01 / 03 / 2019
  • Partners : a.s.r. real estate
  • Gemiddelde besparing : 16,49%
Interesse?